علت کاهش قدرت موتور ماشین

علت کاهش قدرت موتور ماشین

علت کم شدن قدرت موتور ماشین چیست

علت کاهش قدرت موتور ماشین و راه حل تعمیر آن

آیا فکر می‌کنید موتور خودرویتان مثل قبل قدرت کافی ندارد؟

کم شدن قدرت موتور ماشین معمولاً به این معنی است که موتور ماشین شما در هنگام شتاب گیری فاقد قدرت است یا موتور خودرو شما به سرعت عادی رانندگی نمی رسد.

اگر در حال رانندگی با ماشین خود هستید و متوجه می شوید که با افزایش سرعت در حال از دست دادن قدرت خود هستید، تنها یکی از این دو دلیل می تواند وجود داشته باشد.

یا سوخت کافی در وسیله نقلیه خود ندارید یا قدرت کافی ندارید.

دلایل کاهش قدرت موتور ماشین

کاهش قدرت موتور می تواند به دلیل خرابی یک یا چند قطعه ایجاد شود.

چه با یک قطعه معیوب سر و کار داشته باشید یا با عدم تعمیر و نگهداری مناسب، موارد پیشنهادی در زیر به شما کمک می کند تا قدرت موتور ماشین خود را دوباره به دست آورید.

در این مطلب در صورت خرابی هر قطعه خواهیم که چه کارهایی می توانید انجام دهید تا بتوانید در مواقع نیاز اقدامات لازم را انجام دهید.

علت کاهش قدرت موتور ماشین


دلایل زیادی وجود دارد که چرا وسیله نقلیه شما ممکن است قدرت خود را از دست بدهد، به خصوص هنگام شتاب گیری. برخی از این علل رایج عبارتند از:



1. دلکو تنظیم نیست.

یکی از مهم‌ترین قطعاتی که درون موتور خودرو قرار می‎گیرد، دلکو نام دارد که وظیفه آن، تامین کردن برق و همچنین شارژ کردن باتری خودرو است. 


این قطعه درون موتورهای درون‌سوز تعبیه می‌شود تا بتواند جریانی با ولتاژ بالا را از سمت کویل‌ها، به شمع‌ها هدایت نماید تا احتراق منظم و درستی درون موتور خودرو صورت گیرد.


اگر دلکو تنظیم نباشد، باعث کاهش قدرت خودرو میشود، پس حتما آن را تنظیم کنید.


از یاد نبرید که برای عملکرد بهتر موتور، لازم است که نسبت به سرویس دلکو و بقیه قطعات آن، به صورت دوره‌ای اقدام کنید.


۲. آوانس اتوماتیک خلاء خراب است.

بهتر است تعمیر ویا تنظیم کنید.


۳. در مسیر لوله های تنفسی نشتی است.

تمام قطعات متصل به منیفولد را محکم کنید.


۴. فیلر سوپاپ ها صحیح نیست.

حتما فیلر گیری کنید. قطعات فلزی خودرو وقتی داغ می شوند، منبسط شده و تغییر اندازه می دهند. در داخل موتور ماشین حرارت به قدری بالاست که باعث تغییر فرم و شکل قطعات فلزی موجود در موتور خودرو از جمله سوپاپ ها می شود.


همین تغییر اندازه سوپاپ ها در عملکرد موتور تاثیر بسیار بدی می گذارد. 


بعد از گذشت مدتی سوپاپ ها بر اثر تغییر در اندازه در محل مشخص قرار نمی گیرند و در اصطلاح از تنظیم در می آیند. با فیلرگیری و شیم گیری سوپاپ ها برای نشستن در جای معین خود تنظیم می شوند. 


فیلر گیری دقیقا کاریست که محدوده انعطاف پذیری و لقی سوپاپ ها و انگشتی های درون موتور اتومبیل را تنظیم می نماید.


۵. فشار کمپرس کم است.

برای اینکه موتور خودرو به درستی کار کند و قدرت کافی داشته باشد، باید سیلندر فشرده سازی خوبی در طول فرآیند احتراق وجود داشته باشد. 


اگر تراکم کم باشد، قدرت موتور هم کم می شود. در نتیجه موتور ماشینی خواهید داشت که به درستی کار نمی کند. برای رفع آن باید فشار کمپرس را اندازه بگیرید.


۶. بنزین کافی نمی رسد.

یکی از مشکلات بزرگ برای کاهش قدرت موتور خودرو عدم سوخت‌رسانی مناسب است که باعث می‌شود خودرو در زمانی که نیاز به سوخت گیری دقیق و یکسان دارد دچار مشکل شود. 


بهتر است قبل از اینکه پمپ بنزین برای شما مشکل ساز شود آن را به یک متخصص نشان دهید و سوخت رسانی به کاربراتور و والوهای سوزنی را بررسی کنید.

    

۷. اهرم گاز خارج از تنظیم است.

اگر اهرم گاز به خوبی تنظیم نشده باشد باعث کم شدن قدرت موتور خودرو می شود. مطمئن شوید که تمام گاز داخل اتومبیل برابر تمام گاز کاربراتور است.


Loader